HİKAYE YARIŞMASINDA ÖĞRENCİMİZ İSTANBUL GENELİNDE 2. OLDU

İstanbul genelinde Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında düzenlenen hikaye yarışmasında, okulumuzun 6/A Sınıfı öğrencilerinden Mehmet Zahit DUYMAÇ büyük bir başarı elde etti. Öğrencimiz, yarışmanın ikincisi olarak gururla yerini aldı.

Yarışmanın jürisi, katılımcılar arasından sıyrılan birbirinden değerli eserleri değerlendirdi. Heyecanla beklenen sonuçlar, dün düzenlenen bir törenle açıklandı. Ve bizler, okulumuzu temsil eden öğrencimizin, ikincilik ödülüne layık görüldüğünü öğrenmekten dolayı büyük bir mutluluk duyuyoruz.

Okulumuz adına bu tür başarıların gelecekte de artarak devam etmesini umuyor, genç yeteneklerin desteklenmesi ve teşvik edilmesi için çalışmalarımızı sürdüreceğiz.

Başarılı öğrencimizi bir kez daha gönülden tebrik ediyor, gelecek yıllarda da adını sık sık duymayı umut ediyoruz. Ayrıca Danışman Öğretmeni Şenay ÇAKAN'a emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

29-02-202429-02-202429-02-2024

Yayın: 29.02.2024 - Güncelleme: 29.02.2024 13:38 - Görüntülenme: 50