OKUL AİLE BİRLİĞİ GENEL KURUL TOPLANTI DUYURUSU

Okulumuzun 2021 –2022 Eğitim – Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Genel Kurul toplantısı  27 Ekim 2021 Çarşamba günü  saat 15.30 'da Okulumuz Konferans Salonu'nda  yapılacaktır.

Toplantı ile ilgili gündem aşağıya çıkarılmış olup, velilerimizin toplantıya katılımlarını bekleriz. Toplantı yeter sayısının sağlanamaması durumunda, toplantı

3 Kasım 2021 Çarşamba günü  saat 15.30 de yeter sayı aranmaksızın toplantımız gerçekleştirilecektir.

Toplantıya katılacak olan velilerimizin maske ile gelmeleri,  sosyal mesafe kurallarına dikkat etmeleri, geçerli HES kodlarını okula girişte ibraz etmek üzere yanlarında bulundurmaları gerekmektedir.

NOT: Okul Aile Birliği seçimlerine katılmak isteyen ve Milli Eğitim Bakanlığı Okul Aile Birliği Yönetmeliği'nin ilgili maddelerindeki şartları sağlayan velilerimizin isimlerini 27 Ekim 2021 tarihine kadar Okul İdaremize bildirmeleri gerekmektedir.

Yayın: 25.10.2021 - Güncelleme: 25.10.2021 13:22 - Görüntülenme: 291