Nis

İl genelinde şiir ve hikaye yarışmalarında dereceye giren öğrencilerimiz İnci MOLLAHASAN ve Mehmet Zahit DUYMAÇ İlçe Milli Eğitim Müdürüdümüz Zekeriya ARTAR'dan hediyelerini aldılar.

Nis

Okulumuzda, TBMM'nin açılışında Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk tarafından dünya çocuklarına armağan edilen "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı" coşkusu yaşandı. Şarkılar, danslar ve eğlencelerle dolu etkinliğimizle, çocuklarımız unutulmaz bir gün yaşadı.

Bando takımımızın yürüyüşüyle başlayan kutlamalarımız velilerimizin yoğun ilgisine mazhar oldu. Programımız ilkokul öğrencilerimizin dans ve gösterileri ile devam etti. Ortaokul öğrencilerimiz Müzik Öğretmenimizin şefliğinde bugüne özel şarkılarını seslendirerek bayram kutlamamıza harika bir nokta koydular. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

Nis

DEĞERLER EĞİTİMİ KAPSAMINDA HAZIRLANAN ÇANTADAKİLER ADINI VERDİĞİMİZ DERGİMİZ NİSAN SAYISI ÇIKTI.

Bu ayki değerimiz "VATAN SEVGİSİ". Vatan sevgisi değerimizi ramazan ayımızın sürur verici atmosferiyle işledik.

Öğrencilerimizin yazdığı hikayeler, şiirler, ramazan manileri sayfalarımız arasında, iyi okumalar.

ÇANTADAKİLER DERGİSİNE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Mrt

2 Haziran'da gerçekleştirilecek Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezî sınav başvuruları başladı.

Başvurular, 29 Mart'a kadar " E-OKUL " üzerinden isteğe bağlı yapılacak.

Şbt

BİLİŞİM ÖĞRETMENİMİZ FATİH ONUR YÜLER ÖNCÜLÜĞÜNDE OKULUMUZDA ROBOT YARIŞMASI DÜZENLENİYOR. ÖĞRENCİLERİMİZE YARIŞMANIN DETAYLARINI ANLATAN ÖĞRETMENİMİZ FATİH ONUR YÜLER YÜKSEK BİR KATILIM BEKLİYOR. ÖĞRENCİLERİMİZİ İSE ÇAĞIN GEREKLİLİKLERİ İLE DONANIRKEN AYNI ZAMANDA EĞLENCELİ VAKİT GEÇİRECEKLER.

Şbt

ÖĞRENCİLERİMİZ TARAFINDAN DEĞERLER EĞİTİMİ KAPSAMINDA HAZIRLANAN E-DERGİMİZ ÇIKTI. ŞUBAT AYI BOYUNCA SABIR ERDEMİ ÜZERİNE ÇALIŞMALAR YAPILDI. ÖĞRENCİLERİMİZDEN GELEN ESERLER DERGİMİZDE YERİNİ ALDI.

E-DERGİ ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Şbt

İstanbul genelinde Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında düzenlenen hikaye yarışmasında, okulumuzun 6/A Sınıfı öğrencilerinden Mehmet Zahit DUYMAÇ büyük bir başarı elde etti. Öğrencimiz, yarışmanın ikincisi olarak gururla yerini aldı.

2024 İOKBS NE ZAMAN?

Bu yıl 21 Nisan tarihinde gerçekleşecek olan sınava başvurular, 13 Şubat 2024 ile 1 Mart 2024 tarihleri arasında yapılacak.

Kılavuza göre fotoğraflı sınav giriş belgesi, sınav tarihinden en az 7 gün önce www..gov.tr internet adresinden alınabilecek. , 21 Nisan 2024 Pazar günü Türkiye saatiyle 10.00'da başlayacak.

Sınav sonuçları, 17 Mayıs 2024 tarihinde "www.meb.gov.tr" internet adresinden ilan edilecek.

BURSLLULUK KONU VE KAZANIMLARI İÇİN TIKLAYINIZ

ÖĞRENCİ MALİ DURUMU GÖSTERİR BELGEYE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Şbt

Millî Eğitim Bakanlığınca yapılan İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı (İOKBS), 21 Nisan 2024 tarihinde gerçekleştirilecek.

Nis

Öğrencilerimizin ,  kültürel motiflerimizi tanıyarak  bileklikler hazırlaması ,üretmenin mutluluğunu yaşaması ve yardımlaşma ve paylaşma gibi manevi  değerlerimize sahip olmalarını istiyoruz. Öğrencilerimizin ,yapacağımız etkinlikler sürecinde web 2 araçları ile dijital becerilerini artırmasını , öğretmenlerimizin de işbirliği ve farklı öğrenme araçları ile   kendilerini geliştirmesini  hedeflemekteyiz.